voor een interieur dat bij je past

beoordelingen

Een mondeling advies als cadeau

Geplaatst door Henny, Rijswijk, 18 augustus 2021

Op aanraden van een vriendin heb ik Jeanet gebeld voor een kleurenadvies. Het was een verrassing voor mijn zoon, die voor het eerst een eigen appartement ging bewonen.

We hebben genoten op de avond dat Jeanet kwam. Een gezellige spontane vrouw, die heel goed wist waar ze over sprak en ons meteen het vertrouwen gaf, dat er een mooi plan op tafel zou komen.

Zij nam de tijd om eerst heel goed te luisteren naar eventuele wensen, waarna zij door de huiskamer liep en haar ideeën vertelde.

Het leek wel een workshop. Naast alle adviezen hebben wij zóveel van haar geleerd. De kleurenstaaltjes worden nog steeds gebruikt bij het uitzoeken van accessoires.

Inmiddels is het huis van mijn zoon mooi geschilderd in de kleuren, die hem zijn geadviseerd en heeft hij de meubels staan, die er mooi bij combineren. Hij geniet er iedere dag van. Tijdens de Housewarming was iedereen, zowel jong als oud,  enthousiast over de ‘durf’ die er ook vanuit gaat.

Kortom een aanrader om Jeanet als adviseur in de armen te nemen. Diverse ‘vliegen in één klap’: Een heerlijke avond, veel gezelligheid, heel leerzaam en je krijgt een advies waar je vele jaren woonplezier van hebt.

 

Mondeling advies in Den Hoorn

Geplaatst door Lennard en Heidi op 17 januari 2021

Afgelopen zomer heb je ons enorm goed geholpen met meedenken over de styling in ons huis. Wij hebben veel gehad aan jou tips en het gaf ons energie om er iets moois van te maken. Inmiddels hebben we het spulletje compleet en we zijn enorm trots op het eindresultaat. Misschien ben je benieuwd naar hoe het is geworden. Wij sturen je bijgaand wat foto's van hoe we er nu bijzitten. Nogmaals hartelijke dank voor de goede adviezen.

 

Mondeling advies in Zoetermeer

Geplaatst door Mariëtte op 29 december 2020

 Via Marktplaats kwam ik de advertentie van Jeanet tegen. Toen ik op haar website terecht kwam, was ik positief verrast door de lovende beoordelingen - de lat lag daardoor ook hoog. Toch heeft Jeanet dat allemaal waargemaakt. Haar bezoek eind augustus was heel prettig: Jeanet nam ruim de tijd en nam mijn wensen en ideeën mee in haar voorstellen. En de enige keer dat ze iets voorstelde wat ik niet zo zag zitten (een roomdivider) kwam ze ook meteen met een alternatief idee dat wel heel goed aansloot bij mijn ideeën. Jeanet bedenkt gewoon dingen waar je zelf niet op komt en die heel erg leuk zijn! Bij het lezen van andere beoordelingen zag ik dat mensen nog bezig waren met het realiseren van het voorstel van Jeanet. Dat begreep ik eerst niet, want ik dacht ‘dat doe je toch meteen’. Maar Jeanet heeft zoveel goede ideeën, dat heeft gewoon even tijd nodig voor je het allemaal hebt gedaan. Ik krijg veel complimenten over mijn inrichting en dat is vooral aan Jeanet te danken. Echt een aanrader dus. Bedankt nogmaals!


 Terug  gevraagd na een verhuizing van Nootdorp naar Den Haag

Geplaatst door Henny op 21 december 2020

Dankjewel voor de kleurstalen. Ik heb ze inmiddels ontvangen. Ik heb de verf nog voor de lockdown kunnen kopen.

Ik was erg enthousiast over je advies en ben al druk aan het verven. En het resultaat is prachtig. Ik ben er helemaal blij mee. Mijn huiskamer is warmer, gezelliger, Afrikaanser en voelt nu als mijn thuis. Heel fijn!

In de gang heb ik de muur waarop ik een groot schilderij wil goud geverfd net als de nis die zich daar bevindt. Opnieuw prachtig en warm! Komend weekend hoop ik de rest van de huiskamer te schilderen. Kortom: ik ben weer helemaal tevreden en blij!!!

 

Na 5 jaar weer terug gevraagd

Geplaatst door  Rajiaa op 9 juli 2020

Aanrader! Jeanet hebben wij na onze verhuizing weer terug gevraagd. De eerste keer waren wij zo tevreden! Zij weet precies welke kleuren passend zijn en wat een juiste kleur is voor een woonkamer met weinig lichtinval. Wij hebben nu een koude vloer (plavuizen) maar Jeanet kan met de juiste kleuren de kamer mooi opwarmen. Wij hebben weer heel veel aan haar gehad. Leuke ideeën en tips waar je zelf niet zomaar opkomt!


Mondeling advies Berkel en Rodenrijs

Geplaatst door Cindy en Alen op 14 december 2019

Dank voor je adviezen. Het helpt zoveel om nu gericht te kunnen shoppen!

Ik heb het gesprek met jou als zeer verhelderend ervaren. Een rustig persoon die niet opdringerig is, maar herhaalt dat de keuze uiteindelijk aan onszelf is. Je bent dan ook niet voor niets interieuradviseuse (zoals ik mijn collega's heb verteld :)) We zijn direct aan de slag gegaan, de eerste leuke spullen zjn besteld. Hartelijk dank voor de inspiratie!

 

Mondeling advies woonkamer, slaapkamer en kinderkamers

Geplaatst door Sarah en Lester uit Den Haag op 19 oktober 2019

Jeanet was ons aangeraden door een vriendin. En ik ga haar ook zeker aan anderen aanraden. Ze is drie uur bij ons geweest en heeft zo ontzettend veel tips gegeven. Echt fantastisch. Ze ging hierbij echt uit van de sterke punten van ons huis. Haar adviezen zijn heel praktisch. Ik vond het heel fijn dat ze ons niet per se op kosten joeg, soms kun je al zo'n verschil maken door de meubels anders neer te zetten! En op het moment dat wij aangaven dat we wel iets nieuws wilden, zoals een nieuwe bank, denkt ze daar ook heel erg goed in mee. En ze heeft veel bruikbare tips gegeven wat betreft kleur en verlichting. Ik ben heel blij dat Jeanet ons zo goed heeft geholpen! Zo leuk!


Mondeling advies in Den Haag

Geplaatst door Susje op 28 februari 2019

Ik  was erg tevreden, u nam de tijd en luisteren deed u ook. Ik heb het als prettig ervaren en u nam de tijd om alles uit te leggen. U heeft uw mening/advies niet aan ons opgedrongen. Dat vond ik erg fijn. Ik heb door u veel ideeën opgedaan, wat wij van te voren niet wisten. U kwam ook niet zakelijk over wat erg fijn was. Al met al Jeanet zal ik een volgende keer weer met u afspreken om nog meer ideeën voor andere kamers op te doen. Hartelijk dank en tot ziens!

 

Mondeling advies in Delfgauw

Geplaatst door Robert en Miranda op 1 oktober 2018

Wij vonden het heel fijn dat je verleden week langs bent gekomen. Het grote dressoir heeft de huiskamer al verlaten en de tafel is gedraaid. Lekker veel ruimte zo!

Ook komen er steeds meer ideeën omtrent de grote kast voor de TV, we hebben veel van jouw manier van kijken geleerd!

  

Naar Valkenburg in ZH voor een mondeling advies

Geplaatst door Boudewijn en Floor op 14 mei 2018

Wij hebben Jeanet via de mail benaderd en kregen direct de volgende dag uitgebreid antwoord. Ze adviseerde ons wat qua advies voor ons zou passen en we konden al snel een afspraak maken.

Jeanet neemt de tijd en weet je echt advies op maat te geven, afgestemd op jouw voorkeuren. Ze heeft ons blij verrast en we hebben zelfs ter plekke alle meubelen verschoven met een verbluffe resultaat. Kortom, een ervaren stylist.

 

Mondeling advies in Zouterwoude Dorp

Geplaatst door Mieke en Marco op 8 augustus 2017

Wij hadden al langere tijd behoefte aan iemand die met ons mee wilde kijken hoe we onze vrij kleine woonkamer het beste kunnen inrichten. We durfden bijvoorbeeld geen nieuwe, grotere bank te kopen en de kleuren waren na onze verhuizing een allegaartje geworden. Jeanet kon snel komen en heeft met ons meegedacht. Zij kwam met heel leuke oplossingen voor het ruimtegebrek en gaf ons tips over kleuren waar we ons helemaal in konden vinden. Het heeft ons richting en bevestiging gegeven. En die grotere bank, die ik al op het oog had, is dezelfde middag dan ook eindelijk door ons besteld!

Dank voor je leuke en inspirerende bezoek Jeanet!

 

Plattegrond met moodboard Nieuwerker a/d IJssel

Geplaatst door Mirjam en Patrick op 12 april 2017

Jeanet, wat een inspirerend plan heb je voor ons voor de woonkamer bedacht. Ondanks dat we diverse opstellingen zelf hadden bedacht, waren we nooit op dit idee gekomen. De plattegrond  en het moodboard wat je erbij hebt gemaakt, geeft een heel goed beeld van hoe het zou kunnen worden. Kleuren ook top gekozen en ja, ook het behang was een schot in de roos! Het leuke van dit alles is, dat het een deurtje opent in je bovenkamer, waardoor je zelf ook ineens heel veel ideeën krijgt. Je hebt onze smaak heel goed aangevoeld. Wat wij ook enorm leuk vinden is dat je de spullen overal vandaan haalt, combinaties en sfeer maakt met betaalbare spullen. Behalve dit alles ben je ook nog eens een ontzettend leuk persoon om mee aan tafel te zitten, dus onze missie is in alle opzichten geslaagd. Nog een paar weken en dan gaan we aan de slag met je ideeën, we hebben er echt ontzettende zin in.

 

Mondeling advies in Nootdorp

Geplaatst door Henny op 29 mei 2017

Alweer een paar maanden geleden heb je ons voorzien van advies om onze huiskamer Afrikaanser te laten lijken. Ik wilde je even laten weten dat we heel blij zijn met je advies!!

Vorige week is onze nieuwe taupe bank gebracht en hebben we de muur achter de televisie okergeel geverfd. Verder hebben we een rieten poef aangeschaft en een beetje jute-achtig gordijn om het trapgat af te sluiten. We zijn over dit alles heel tevreden!

Helaas kunnen we nog niet met de andere muur aan de slag omdat de piano nog niet is verkocht. Wel gaan we binnenkort ook de muur in de keuken okergeel schilderen en zijn we op zoek  naar nieuwe eetkamerstoelen met leuning. Die worden op jouw advies legergroen!

 

Geplaatst door Henny op 18 februari 2017

Wij vonden het advies van Jeanet leuk en nuttig! Ze kijkt met een hele andere blik naar je huis. We hebben goede tips gehad hoe we onze huiskamer een meer Afrikaanse sfeer kunnen geven door gebruik te maken van meer kleur en door meer verschillende materialen en vormen toe te passen. Nu gaan we zelf aan de slag met de uitvoering. Spannend!

 

Interview aan Isabel uit groep 8

Geplaatst door de moeder van Isabel op 5 februari 2017

Het werkstuk van ons dochter moest over een beroep gaan. ZIj koos voor het beroep interieurstylist en de bedoeling was dat zij hiervoor iemand zou interviewen die dit beroep uitoefent. Omdat wij een aantal jaren terug advies hebben ingewonnen voor ons interieur en hier erg tevreden over waren, dachten we direct aan Jeanet. Onze dochter heeft haar zelf een mail gestuurd en Jeanet reageerde meteen. Een afspraak was snel gemaakt en in een interview van ruim een uur wist Jeanet haar enthousiasme en passie voor haar werk over te brengen. Isabel heeft er veel van geleerd en zij kan trots zijn op het resultaat van een 10- ! Jeanet, ontzettend bedankt !

 

Mondeling advies in Rotterdam

Geplaatst door Johan en Marieke op 25 januari 2017

Jeanet heeft ons heldere en zeer goede adviezen gegeven en creatieve oplossingen aangedragen  voor onze inrichtingsvragen. We hebben haar advies inmiddels opgevolgd en zijn meer dan tevreden, man man man wat een ruimte! Dit hadden we jaren eerder moeten doen! Binnenkort volgen we haar kleuradviezen op. Jeanet is vriendelijk, open, gezellig en geeft eerlijke en professionele adviezen. Zeker een aanrader om Jeanet om advies te vragen, wij zijn meer dan tevreden!!

 

Verkoopstyling appartement in Rijswijk

Geplaatst door Jaap G. op 28 oktober 2016

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je goede adviezen en de uitvoering daarvan. Een snellere return-on-investment is haast niet denkbaar.

 

Mondeling advies portiekwoning Den Haag

Geplaatst door Loes op 31 augustus 2016

Ik heb met Jeanet contact opgenomen voor wat adviezen omtrent kleur en decoratie. Zij heeft al mijn vragen beantwoord met de nodige praktische tips. Jeanet is een erg vriendelijk, warm en prettig persoon die ervoor zorgt dat het een gezellig en open bezoek wordt. Ik kan de komende maanden lekker aan de slag om mijn huisje nog knusser en ''meer af'' te maken!

Bedankt Jeanet!

 

Mondeling advies in Leidschenveen, Den Haag

Geplaatst door X en X op 23 februari 2016

Ook wij wisten niet wat we konden veranderen dus vroegen we Jeanet met ons mee te denken. Jeanet, dank je wel voor je fijne advies. In 1,5 uur tijd hadden we geweldige tips en ideeën! Wat zijn wij blij dat we hulp hebben gevraagd ... En nu kunnen wij aan de slag # ZIN IN!

 

 Aankoop webwinkel: 2 kussens Made by JvS

Geplaatst door Jackie op 16 februari 2016

Wat een mooie kussenhoezen, heel erg bedankt! En wat leuk, dat variëren met de vogels!

 
 

Verkoopstyling in Nootdorp (zie foto's in portfolio - verkoopstyling)

Geplaatst door Coen op 28 september 2015

Het ziet er thuis super uit, de verkoop moet zeker gaan lukken! Bedankt voor al je inzet, tips en flexibiliteit!

 

Mondeling advies in Oisterwijk

 Geplaatst door mw. Wolfs op 7 juni 2015

We zijn aan de slag gegaan met de kleuren in de kamer en keuken. Wij zijn super tevreden en blij met het resutaat!!

 

Geplaatst door mw. Wolfs op 28 mei 2015

Jeanet heeft ons gedurende twee uur ontzettend veel leuke, verrassende en bruikbare tips gegeven om onze kamer en keuken warmer te maken en bij elkaar te betrekken. Ideeën en combinaties waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Ook in de keuze voor kleur heeft Jeanet ons zeer zorgvuldig geadviseerd.
Wij zijn enthousiast en gaan aan de slag met haar advies!

 

Mondeling advies in Bergschenhoek

Geplaatst door Anke op 10 mei 2015

Met gepaste trots en dank voor jouw doorslaggevende advies het resultaat. Eerst geverfd met kleuren Loom en Lei maar die vonden we te licht. Dus toch een donkerdere kleur. Grappig hoe we eenmaal over de streep veel makkelijker een donkere kleur aan durfden. Nogmaals hartelijk dank!


Geplaatst door Anke op 19 januari 2015

Ik schreef Jeanet dat ik heel blij ben met onze woonkamer maar dat het nog te weinig sfeer had, te weinig warmte. Om licht te behouden hebben we alles gebroken wit geverfd en de durf om voor iets meer (donkere) kleur te kiezen ontbrak. Door ons te wijzen op de sterke en zwakke punten in onze woonkamer heeft Jeanet ons voorzien van een duidelijke uitleg hoe dit met een paar aanpassing om te zetten in meer warmte en meer overzicht/ruimte zonder licht te verliezen. Nou de rollers staan klaar hoor Jeanet, volgende week komt de make-over en ik vertrouw nu al op het resultaat! Hartelijk dank voor het advies en de praktische tips!

 

Advies kleur en interieur in Helmond

Geplaatst door Hans op 15 september 2014

Ik heb inmiddels veel gedaan aan de make-over. En ik vind het werkelijk prachtig worden. En ook met de verlichting weet ik nu wat ik wil.

Soms moet je, zoals de Engelsen zo mooi zeggen, een 'leap-of-faith' durven nemen. En dat heb ik wel gedaan. Ik heb een flink aantal drempels moeten nemen. Metallic koof, paarse muren, grijze kozijnen ... Als je altijd gewend bent om lichte aardetinten te zien dan zijn dit wel schokkende veranderingen. Maar omdat wij alles goed hebben doorgesproken heb ik steeds doorgezet en daar heb ik gaan spijt van gehad. Ik ben echt blij met de de adviezen die je hebt gegeven. En ik merk, nu ik zelf weet wat ik wil en welke kleuren bij mij passen, dat het shoppen in winkels ook ineens leuk wordt omdat je nu gericht kunt zoeken en weet of het gaat staan of niet.

Bedankt dat je mijn vragen achteraf ook nog hebt beantwoord. Tot nu toe hebben al jouw adviezen prachtig uitgepakt dus ook deze volg ik weer op de letter!

 

Geplaatst door Hans op 16 juli 2014

Prima advies gehad. Goed en doordacht geadviseerd over kleuren en indeling van de woning.

 

Mondeling kleuradvies in  Rijswijk

Geplaatst door Monique op 9 augustus 2014

Na een half jaar is de kamer voltooid. Je bent hier op 25 januari geweest voor een kleuradvies. Bijgaand een filmpje hoe het is geworden. Ik ben er erg blij mee en de reacties zijn heel goed. Ik vertel altijd dat jij mij geadviseerd hebt. Nogmaals dank.

 

Mondeling kleuradvies

Geplaatst door Mostapha op 31 mei 2014 

Na een lange zoektocht naar een betaalbaar interieur stylist (het is schrikken op internet als je de bedragen ziet die sommige stylisten hanteren) voor onze woonkamer en open keuken zijn wij gelukkig in contact gekomen met Jeanet. Zij heeft ons goed geholpen met een kleur advies voor de woonkamer en de keuken. Omdat mijn vrouw en ik verschillen in kleuren keuzes is zij er toch in geslaagd om met ons een aantal kleuren uit te zoeken die bij ons tweeën passen. Zij heeft ons ook geholpen met de kleur keuze voor het bankstel, wij hadden bijna een verkeerde kleur besteld als wij haar niet hadden gehad. Je mag aan haar van alles vragen ook als dat niet is waarvoor zij is benaderd, en ook als dat wat meer tijd in beslag neemt dan wat er is afgesproken. Zij doet niet moeilijk als het gesprek wat uitloopt, zij brengt zelfs geen extra kosten daarvoor in rekening. Wij zijn super blij dat wij Jeanet hebben ingeschakeld.

 

Aankoop webwinkel

Geplaatst door Brenda op 11 februari 2014

Ik heb vandaag de kussens en de kandelaars ontvangen. Ik ben er super blij mee. Bedankt voor de service en de goede verpakking. Ik ga zeker vaker in je ''winkel'' kijken.

 

Mondeling advies in Delft

 Geplaatst door Mary op 6 januari 2014

Wil je bedanken voor je leuke tips en advies. Heb er echt wat aan gehad en ga er ook zeker mee aan de slag!

 

TV-zolder in Waddinxveen

Geplaatst doorJeannette op 7 april 2013

Dankzij jouw advies is onze zolder een ontzettend leuke chill-room geworden!.

 

Geplaatst doorJeannette op 4 september 2013

Het is alweer een tijdje geleden dat je kwam in Waddinxveen voor jouw blik op onze zolder. En het heeft ook even geduurd voor alles was zoals we wilden, maar we wilden je toch nog even laten weten hoe het uiteindelijk is geworden.

Er staat een muurtje om de CV-ketel met het leuke sloophout-behangetje. De lange muur hebben we behangen en de korte muur geverfd in de stalen die jij had aangegeven. We hebben 2 mooie rode slaapbanken besteld en in jouw webwinkel 2 jeanskussens besteld. Tegen de rode muur komt de oude houten kast mooi tot zijn recht. Er hangen nieuwe spots en we vonden een stoere filmset-lamp. Ik heb ook nog 2 James Bond filmposters gekocht. In de dakkapel hebben we nu een licht rolgordijn hangen.

We zijn erg blij met de nieuwe, frisse look van de zolder en hebben veel aan jouw adviezen gehad. Nogmaals hartelijk dank.

 

Interieuradvies woonkamer/keuken in Rotterdam

Geplaatst door G op 1 april 2013

Via Marktplaats in kontact gekomen met Jeanet, zij heeft ons prima advies gegeven v.w.b. het opnieuw indelen van onze woonkamer en keuken.
Ook het kleuradvies heeft ons geholpen om een goede keuze te maken. Na de presentatie van haar plan en de adviezen nog regelmatig kontact gehad in verband met aanvullende vragen.
Erg tevreden! 

  

Woonkamer in Den Haag

Geplaatst door Jeroen op 9 februari 2013

Wij hebben een flinke woonkamer, maar wisten niet zo goed hoe we deze praktisch en gezellig konden inrichten. We hebben hiervoor Jeanet benaderd en ze heeft een uitstekend advies gegeven. De handgetekende plattegrond ziet er super professioneel uit, inclusief kleuradvies en handige bijlagen met leuke voorbeelden van interieurs en meubels. Ze heeft goed rekening gehouden met bestaande objecten en onze wensen. Verder kwam Jeanet met tips waar wij nooit op waren gekomen. Ze is goed op de hoogte van de actuele trends en verkoopt daarnaast ook nog leuke woonaccessoires zoals kussens en glas- en aardewerk. We kunnen niet wachten om haar ideeën te realiseren.

 

Mondeling advies over kleur, indeling en accessoires

Geplaatst door Leonie uit Voorhout op 25 oktober 2012

Je hebt me weer een thuis gegeven. Bedankt!

 

 Kleur en een oosters tintje in appartement in Rotterdam

Geplaatst door Alexandra op 19 augustus 2012

Na een aantal maanden wikken en wegen over de indeling en sfeer van mijn eigen eerste appartement heb ik Jeanet's hulp ingeschakeld. Na het prettige kennismakingsgesprek is ze een tweede keer bij me langs gekomen om het advies te presenteren. Ze heeft perfect aangevoeld wat ik met mijn ruimte wilde. Ook heeft ze me advies gegeven over welke meubelen ik kon houden en welke ik kon vervangen. De plattegrond ziet er prachtig en professioneel uit. Het moodboard gaf me inspiratie voor de aankleding. Al met al heb ik nu geen wit en saai huis meer maar een kleurrijke woonkamer met een oosters tintje. Bedankt Jeanet, ik zal je snel het eindresultaat laten zien!

 

 Interieur in Rijswijk

Geplaatst door Daniël op 17 juni 2012

Via Marktplaats kwamen wij aan het adres van Jeanet. We zijn blij dat we haar gevonden hebben. Ze heeft voor ons een plan gemaakt voor de nieuwe inrichting van onze woonkamer. We hebben een huis uit 1917 met kamer ensuite. We willen de totale ruimte beter benutten en de meubels vervangen. Het plan omvat een plattegrond, ingetekende meubels op maat, kleurenpallet en goede ideeën voor de meubels en accessoires. Ook heeft ze een lampenplan opgesteld. Het is een mooi plan geworden wat we volledig gaan doorvoeren. Aangezien de kinderen nog jong zijn (5 en 7) hebben we geen haast, en kunnen we aan de hand van het plan alles rustig gaan opbouwen. Jeanet werkt netjes, is duidelijk en komt afspraken na. Ze is prettig in de omgang, is praktisch in oplossingen en luistert naar je wensen. Wij zijn een tevreden klant.

 

Opknappen huiskamer in Rotterdam

Geplaatst door Kranendonk op 7 mei 2012

Onze huiskamer is na jaren aan een grondige opknapbeurt toe. Plavuizen eruit,nieuwe plavuizen met vloerverwarming erin. Nieuwe meubels,muren in een andere kleur. Zoveel ideeën en plannen,maar hoe stel je alles een beetje op elkaar af. Je haalt er iemand bij die daar kijk op heeft. Via marktplaats zijn wij bij Jeanet uitgekomen. Jeanet is op een avondje bij ons langsgekomen,en heeft ons geholpen met advies over bijvoorbeeld de kleuren van de muren en het indelen van de kamer. Het was niet alleen zinvol,het was nog gezellig ook.
Bedankt !

 

Inrichting televisiekamer in Voorschoten

Geplaatst door Kruid op 10 april 2012

Onze televisiekamer was al lang toe aan een opknapbeurt. Meubels waren eruit gehaald om andere ruimtes "op te leuken". De ziel was uit deze kamer en wij konden maar niet bedenken hoe het weer een gezellige kamer kon worden. Gelukkig kreeg ik van iemand de tip om Jeanet te benaderen. Een gouden greep! Jeanet voelde precies aan wat bij ons en het huis paste en presenteerde ons een prachtig plan. Het door haar gemaakte moodboard gaf een goede indruk hoe het kon gaan worden. Wat ons ook aansprak was dat zij verplaatsing van elementen uit andere delen van het huis adviseerde. Dit zorgde voor een verrassend effect. Kortom, wij raden Jeanet van harte aan!

 

Restyling van woning in verkoop in Rijnsburg

Geplaatst door Arie op 1 april 2012

Na bijna 1 jaar mijn huis in de verkoop te hebben en geen bezichtigingen te hebben gehad, heb ik JvS interieuradvies gevraagd de woning te restylen. Jeanet is een prettig, open persoon en heeft dit in goed overleg voortvarend en met oog voor detail aangepakt, Het resultaat is verbluffend. Jeanet heeft met minimale middelen de woning een geheel andere stijl gegeven, en dat op zo'n korte termijn dat de woning nog mee kon doen met de open huizen dag. Op die dag heb ik 2 bezichtigingen gehad, allebei positief over de uitstraling van de woning. Top !

 

Nieuw huis in Delft

Geplaatst door Mariëlle Krul op 22 oktober 2010

Ben - na een paar jaar buitenland - weer terug in Nederland. Voor vertrek heb ik veel spullen bij mijn ouders op zolder opgeslagen en de zolder nu dus weer leeggehaald. Ik hoorde via via over JvS Interieuradvies. Jeanet heeft mij kleuradvies gegeven omdat ik mijn nieuwe plek best somber vond en ik ook niet goed wist wat het beste bij mijn spullen paste.
Alles is nu klaar en ik ben helemaal blij met hoe het geworden is. Deze kleuren had ik zelf nooit uitgezocht maar het is zo mooi geworden !!!
Jeanet bedankt !!!

 

Inrichting in Alphen aan den Rijn

Geplaatst door Aad op 25 juli 2010

Nadat ons huis na 9 maanden nog niet was verkocht hebben we JVS interieuradvies gevraagd om ons huis opnieuw in te richten .
Het resultaat was dat we het huis eigenlijk niet meer wilde verkopen maar, de makelaar heeft weer nieuwe foto's op de internet gezet en na 4 weken was ons huis verkocht.
Jeanet heeft natuurlijk ook weer ons nieuwe huis ingericht.
Wij zijn zeer tevreden over JVS interieuradvies. We raden het ook aan iedereen aan.

 

Inrichtingsadvies na verhuizing in Leiderdorp

Geplaatst door Coby op 14 juni 2010

Enkele weken geleden ben ik verhuisd en ik heb Jeanet van JvS Interieuradvies gevraagd om advies. Via een collega waar zij kleuradviezen voor de kinderkamers heeft gegeven ben ik aan haar naam en adres gekomen. Ik wist niet goed hoe ik mijn woonkamer het beste in kon delen met de spullen die ik al had en welke kleuren ik moest kiezen. Jeanet heeft mij fantastisch geholpen! Ik ben heel gelukkig met het resultaat, echt een aanrader!