voor een interieur dat bij je past

Hoe werkt het?

 

Bestellen

Als je een keuze hebt gemaakt kun je bestellen door ''bestellen'' aan te klikken. Geef vervolgens het gewenste aantal in. Uitgewinkeld? Vul dan je gegevens in en klik op ''bestelling plaatsen''. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling op het door jouw opgegeven emailadres.

 

Betalen

Betalen kan door overmaking van het bestelbedrag inclusief de vermelde verzendkosten op IBAN NL13INGB0750861169 t.n.v.

J.G.C. van Staveren. Je bestelling is pas definitief als je hebt betaald. Alle bedragen in de webwinkel zijn inclusief btw.

 

Wil je betalen met een cadeaubon? Vermeld dit dan bij ''opmerking''. Je ontvangt per email het adres waarnaar je de bon kunt opsturen.

Je betaalt het totaalbedrag van je bestelling, verminderd met het de waarde van de cadeaubon.

 

Verzenden

De verzendkosten bedragen € 2,50, € 3,95 of € 5,75 (pakket met een gewicht tot 10 kg), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling.

Als het totaalbedrag van je bestelling is ontvangen worden de bestelde producten binnen 5 werkdagen per PostNL aan je verzonden.

 

Op afspraak kun je je bestelling in Delft ook afhalen.

 

Bedenktijd

Is het artikel niet wat je ervan had verwacht of is het toch niet de juiste kleur? Retourneren zonder opgaaf van redenen is geen probleem. Stuur het artikel dan in ongebruikte en onbeschadigde staat in de originele verpakking retour. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Laat mij per email weten welke artikelen je retour wilt sturen. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en het retouradres.

De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

 

Algemene voorwaarden

Met het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden artikel 9 t/m 21.

Klik op ''algemene voorwaarden'' onder aan deze pagina voor meer informatie over o.m. bestellen, betalen, verzenden, bezorgen, levertijd en retourneren.