voor een interieur dat bij je past

Werkwijze

Per e-mail of telefoon kun je mij vragen een offerte voor je te maken. Deze offerte is gratis, geheel vrijblijvend en gebaseerd op de informatie die ik op dat moment heb. Je kunt de offerte binnen enkele dagen na je aanvraag verwachten. Een offerte is 2 maanden geldig.

Vervolgens maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken (een ‘klik’ is belangrijk), de situatie te bekijken en te inventariseren wat je wensen zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Wanneer je besluit met mij ‘in zee’ te gaan meet ik de ruimte(s) op en maak ik eventueel foto’s. Na ondertekening van de offerte en na ontvangst van de eventueel voor mij benodigde gegevens en een aanbetaling start ik met het realiseren van het ontwerp. Daarna neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor de presentatie van het plan.

Wanneer je alleen een kleuradvies wenst wordt het eindresultaat - bestaande uit een moodboard met toelichting - in een stevige envelop per post aan je toegezonden.

 

Levertijd

De levertijd bedraagt ca. 3 weken en gaat in na ontvangst van je aanbetaling en het versturen van mijn elektronische of schriftelijke ontvangstbevestiging van de aanbetaling. Het resterende bedrag dient te worden voldaan binnen 14 dagen na levering van het eindproduct.