voor een interieur dat bij je past

Verkoopstyling

delft styling

Een huis dat te koop staat moet vaak concurreren met vergelijkbare woningen en moet zich dus onderscheiden van de rest. Een (kleine) investering in verkoopstyling heeft een positief effect op de verkoop en de vraagprijs van je huis en verdient zich snel terug. 

 

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van je woning. Je woning wordt zo optimaal mogelijk gepresenteerd zodat het sneller en tegen een zo hoog mogelijke prijs wordt verkocht.

In een leeg huis is het bovendien moeilijk om verhoudingen in te schatten en een leeg huis oogt kleiner. Door elke ruimte met de juiste middelen een functie te geven presenteer je je huis zo goed mogelijk en worden afmetingen duidelijk.

 

JvS Interieuradvies hanteert de hands-on methode, dat wil zeggen geen dure verkooprapporten maar directe aanpak!

 

Intakegesprek

Tijdens een inventarisatiebezoek van 1 tot ca. 1,5 uur kijk ik met objectieve blik naar de bestaande situatie en inventariseer ik de verbeterpunten binnen en buiten je woning.

Vervolgens ontvang je een offerte waarin de kosten en eventuele reeds gemaakte afspraken staan omschreven.

 

Restyling

Op korte termijn na het intakegesprek vindt de restyling plaats met zoveel mogelijk gebruik van je eigen meubels, stoffering en accessoires. In overleg kan ik eventueel (vervangend) meubilair en/of accessoires voor je aanschaffen of huren. Vanzelfsprekend houd ik hierbij rekening met het karakter van je woning en de beoogde doelgroep.

styling verkoop huis zuid-holland advies

Bij aanschaf van middelen worden deze je eigendom.

Indien noodzakelijk kan ik tevens zorgen voor opslagruimte.

 

Foto´s

Met goede, aantrekkelijke foto’s vergroot je de kans op bezichtiging. Direct na styling - waarbij de puntjes op de i zijn gezet - kan ik uitnodigende foto’s voor je maken die je makelaar op de verkoopsite kan plaatsen.

 

Kosten

Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Het tarief van effectieve verkoopstyling bedraagt € 250,- voor 4 uur (exclusief materialen); elk volgend uur kost € 58,-. In mijn offerte staan het benodigde aantal uren en eventuele overige kosten vermeld.

De kosten van maximaal 20 foto's op CD-ROM bedragen € 75,-.

 

Na opleiding bij House of KIKI is JvS Interieuradvies aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV).

logo house of KIKI